Aranka

Missie

Mijn missie is om naasten te begeleiden naar een passend afscheid van hun dierbare, samen betekenis geven aan een afscheid zoals hij of zij was. Ik wil mijn steentje bijdragen in de uitvaartwereld door Liefde, aandacht, respect en warmte te geven aan nabestaanden en de overledene. Mijn eigen kleur geven aan het bespreken van de dood en alles wat daarbij komt kijken.

VISIE

Als leerkracht heb ik mij jarenlang ingezet om sterke, zelfstandige, authentieke kinderen de wijde wereld in te sturen en hen hun “eigen” pad te laten bewandelen. Als volwassene draag ik uit waar ik voor sta en geef vorm aan het leven op mijn eigen wijze. Mijn visie is dat het niet de bedoeling kan zijn we deze wereld allemaal langs hetzelfde grijze grindpad verlaten. De uitvaartwereld is in transitie en ik zie steeds vaker hoe het anders kan.

Neemt u gerust contact op voor kennismaking of informatie

Als het eenmaal zover is begeleid ik u met liefde warmte en aandacht naar een passend afscheid.